Bezoek

Kom op bezoek bij Un Bietje Groen en de tuin Verderland in Tilburg Zuid-Oost!

Kom op zaterdag naar het BoeketLoket, bezoek op vrijdag de winkel oop de ondernemerstuin, of boek een etentje of workshop bij mijn collega’s. De algemene terreinactiviteiten worden aangekondigd op de website.

Plukbloemen bij ’t BoeketLoket

Op diverse zaterdagen in juli t/m oktober (en incidenteel op andere dagen) worden er plukboeketten aangeboden vanuit het BoeketLoket bij de poort van Verderland en kun je dus even komen aanwaaien. Over het algemeen is er op die dagen ook wat te zien en te beleven bij de andere tuinen en locaties op ondernemerstuin Un Bietje Groen. Hou Instagram en deze pagina in de gaten voor actuele updates.

Groepsbezoek

Een groepsbezoek aan Un Bietje Groen met ook een kijkje op Verderland is mogelijk door een etentje te boeken via Nina van Te Gekke Etentjes.

Op het terrein kun je ook het volgende boeken voor groepen:

Verder leid ik incidenteel op verzoek groepen rond. Mail naar info [@] verderland.nl voor de mogelijkheden.

Vlakbij Verderland

Verderland ligt vlakbij de abdij Koningshoeven, bekend van het La Trappe bier. Ook de Beekse Bergen en de Oisterwijkse bossen en vennen liggen op fietsafstand. En natuurlijk is ook de Tilburgse binnenstad interessant, met als trekkers de gezellige Piushaven met z’n terrassen, de Spoorzone, en musea De Pont en het Textielmuseum.